Hande Kazanova Haftalık Yay Burcu Yorumu (14 - 20 Mayıs 2018)

İşiniz, yapacağınız her tür hizmet ve sağlığınızla ilgili konular bu yeni ayın konusu, sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. 14 - 20 Mayıs 2018 haftası Yay burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova burcunuzun karnesini inceledi.

Hande Kazanova Haftalık Yay Burcu Yorumu (14 - 20 Mayıs 2018)

Salı günü bir yeni ay gerçekleşecek işiniz ile ilgili adım atmak istediğiniz başlangıç yapmak istediğiniz her tür konuyu bu yeni ayla beraber başlatabilirsiniz. Yine sağlığınızla ilgili almak istediğiniz önemli kararlar varsa salı günü ve sonrasında yapmaya çalışın. Uranüste yeni ayla beraber salı günü itibari ile bu alanlara giriyor. Yani iş hayatınızda önemli değişimlerin ve dönüşümlerin olduğu bir döngüye giriyorsunuz. Yaklaşık yedi yıl boyunca hem sağlığınızda hemde işinizle ilgili günlük hayatınızın ritminde beklenmedik bir takım inişler, çıkışlar, değişimler ve sürpriz konu ve olaylar karşınıza gelebilir.

Çarşamba günü enerji alanlarınız değişecek enerjinizi yakın çevre konularına kaydıracaksınız. Akrabalarınız, kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın çevrenizde kim varsa enerjinizi daha fazla onlarla harcıyacağınız bir döngü olacaktır. Yine iletişimsel işlerinizde biraz kavgacı ama mücadeleci tavırlarınızıda ön plana çıkarabilirsiniz.

Çarşamba günü riskli işlerden kaçının. Spor yapıyorsanız dikkatli olunuz, büyük parasal bağlantıları devreye sokmayınız. Riskli kazalara açık bir gün olacaktır.

Cumartesi gününden sonra parasal konularda kendinizi iyi hissedeceğiniz güzel ilişkiler ile yolunuzda ilerleyeceğiniz veya bir borcunuz varsa bu borcunuzu yeniden yapılandıracağınız yada çözüm üreteceğiniz bir döngü içerisine gireceksiniz.

Güzel haftalar dileriz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...