Hande Kazanova Haftalık Yay Burcu Yorumu 11 - 17 Haziran 2018

Günlük hayatınızın koşturmaları, işlerinizle ilgili konular bu Pazartesi öne çıkabilir sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Haftalık burç yorumunuzu Astrolog Hande Kazanova sizler için yorumladı.

Hande Kazanova Haftalık Yay Burcu Yorumu 11 - 17 Haziran 2018

Bayrama kadar ki süreçte işlerinizi toparlamak ve günlük hayatınızı düzene sokmak için harekete geçebilirsiniz sevgili Yay'lar. Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyecileri için burcunuzun karnesini inceledi. 

Özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde kendi gücünüzü ortaya koyamayabilirsiniz. Çözümcül yaklaşımlarla istediklerinizi kolayca elde edeceksiniz.

Salı günü Merkür’ün para alanınıza geçmesiyle beraber 2 hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz, harcamalarınız, banka işlemleriniz, vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda becerilerinizi ve uğraşılarınızı arttırabilirsiniz. Bu alanlarda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak. Sezgisel yolla bu alanlarda rahat sonuçlar alabilirsiniz.

 Çarşamba günü itibarıyla dış seyahatler yapmak isteyeceksiniz. Yabancı ortaklaşa girilecek işlerden, eğitimle ilgili konulardan olumlu etkileniyorsunuz. Uzun yolculuklardan, öğrenmekten keyif alacağınız bir dönemde olacaksınız. Yabancılarla yapılacak işler, yayıncılıkla ilgili konular, yasal konulardan yana da şansınız yüksek akacak.

Yine Çarşamba gece saatlerinde oluşan Yeniay özel hayatınızda önemli kararları hayatınıza taşıyacak. İlişkinizle, ortaklı işlerinizle, taşınmayla ilgili kararlarınızı önünüzdeki 15 gün içinde rahatlıkla uygulayabilirsiniz. İş alanlarınızdaki değişimleri parasal olarak hayatınıza alacak ve özel hayatınızda sıkıntılarınıza bu yeniay son vereceksiniz.

Bayramın 1. Günü tatilde, bulunacağınız yerlerde farklı ve değişik davranma isteğinize karşı dikkatli olun. İlişkilerinizde var olan tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir.

Cumartesi  günü ortak parasal harcamalarınıza bir çözüm bulmak isterken, harcamalarınız veya eldeki hesabın gerçeklerle tutmaması sizi aşağıya çekebilir, olumsuzluklardan uzak durun.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini