Hande Kazanova Haftalık Terazi Burcu Yorumu (7 - 13 Mayıs 2018)

Özel hayatınız, çocuklarla ilgili konular, hobileriniz ve eğitmenlik ile ilgili alanlarınız bu hafta gündeminize yerleşecek sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar... Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Terazi burcunu yorumladı. Bu hafta Terazi burcu neler yaşayacak?

Hande Kazanova Haftalık Terazi Burcu Yorumu (7 - 13 Mayıs 2018)

Dış ortamlarda ve iş hayatınızda dikkatli olmakta fayda olacaktır. Bu dönemde çabuk aldanabilir veya istediğiniz sonuçları karşı taraftan göremeyebilirsiniz. Bu durumda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Hem eğitimsel konularda hemde işinizle ilgili konularda hafta başında dikkatli olmakta fayda olacaktır. Parasal konularda yinede güzel gelişmelerin olacağı haftalardan bir tanesi olacaktır.

Çarşamba günü çok keyifli etkiler altında olacaksınız ve maddi konularla ilgili halletmeniz gereken işleriniz varsa, toplantılarınız iş görüşmeleriniz varsa çarşamba veya perşembe gününe getirmekte fayda olacaktır.

Hafta sonu bütün burçları uyarıyoruz Merkür Mars ile ters bir açı içerisine girecek. Yani çok hızlı düşünebilirsiniz, çok hızlı davranabilirsiniz yada çok hızlı tepki verebilirsiniz. Bu hızlı tepkileri daha çok özel hayatınızda ve ev ortamlarınızda vereceksiniz sevgili Teraziler. Herkese iyi davranmanın sonucunda büyük patlamaları sevdiğiniz insana yada ailenize yansıtabilirsiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi