Hande Kazanova Haftalık Terazi Burcu Yorumu (28 Mayıs 3 Haziran 2018)

Parasal konularda güzel sonuçlar alacağınız haftalardan bir tanesi, sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar.

Hande Kazanova Haftalık Terazi Burcu Yorumu (28 Mayıs 3 Haziran 2018)

Bir çok yerden getiriniz olabilir bu hafta içerisinde. Getiriniz olabileceği gibi aynı zamanda harcamalarınız da hızlanabilir. Bu yüzden parasal konularda dengeyi oturtmanız gerekecek. Ve salı  günü yay burcunda bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunay yakın çevre konularınızı tetikleyecek sevgili teraziler. Yakın çevreniz ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Siz daha büyük olaylar içerisinde kendinizi görmeyi uğraşırken yada olayları anlamlandırmaya çalışırken, kısa vadeli konu ve olaylar daha fazla ilginizi çekecek. Akrabalar, kardeşler, kuzenler, yakın dostlar ve yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında oluşacak hassas oluşumlar sizin hayatınızı da etkileyebilir ve sizde olayların içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Yine iletişime dayalı bir takım işleriniz varsa bu işlerinizde istediğiniz sonuçlar karşınıza gelecek sevgili Teraziler.

Çarşamba gününden sonra Merkür ikizler burcuna geçiyor iki hafta boyunca eğitim hayatınızın ön plana çıkacağı, seyahatlerin artacağı ve değişik ortam ve yerlerde kendinizi göstereceğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Ticaret ile uğraşıyorsanız eğer bu dönem ticari alandan yana fayda göreceğiniz dönemlerden bir tanesidir. Eğer hukuki bir davanız varsa kafanız çözüme yönelik çalışabilir veya karşınıza güzel çözümler gelebilir sevgili Teraziler.

Hafta sonu ise göz önünde bulunacağınız yerlerde ve kalabalık ortamlarda keyfiniz, mutluluğunuz, şansınız ve bolluğunuz fazla olacak.

Güzel bir hafta olsun.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu