Hande Kazanova Haftalık Terazi Burcu Yorumu (23 - 29 Temmuz 2018)

Yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınız, konuşmalarınız bu hafta başında sizi rahatlatacak daha faydalı işlerin peşinde koşmak isteyeceksiniz sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. Astrolog Hande Kazanova, burç tahminlerinde sizleri neler beklediğini cevapla.tv'ye yazdı. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor?

Hande Kazanova Haftalık Terazi Burcu Yorumu (23 - 29 Temmuz 2018)

İletişiminiz hızlı bir şekilde haftanız başlıyor sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. Astrolog Hande Kazanova, burç tahminlerinde Terazi burcunu neler beklediğini yazdı.

Hayatınızda hala anlamlandıramadığınız bir takım konu ve olaylar olabilir özellikle Salı günü bazı noktalarda beraber çalıştığınız insanlar yada yanında çalıştığınız insanlarla olan bağlantınızda hayal kırıklıkları ve sıkıntılar oluşabilir. Kendinizi yalnız ve hüzünlü hissedebilirsiniz bu döngü içersinde. Çarşamba günü sosyal çevre ortamlarınızda, iletişimsel işlerinizde maddi konularda çok çabuk köprüleri atmaya başlayacaksınız. Bazı konuşmalar hoşuna gitmeyebilir bu döngü içersinde. Perşembe günü Merkür geirliyor ve Merkür sizin sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda gerileyecek sevgili Terazi’ler. Bazı arkadaşlarınızda iletişim sıkıntılarını ve sorunlarına açık olacaksınız. Cuma günü oluşan tam Ay tutulması aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili alanlarınızda gerçekleşecek. Aşk hayatınızda geçmiş konu ve olayların yeniden gündeme gelmesi önemli kararları devreye sokabilir yada özel hayatınızda önemli kararlar almak sizi sinirli kılabilir. Sinirli, agresif ve gergin olmamaya özen gösterin.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini