Hande Kazanova Haftalık Terazi Burcu Yorumu (23 - 29 Nisan 2018)

Venüs İkizler burcuna geçiyor seyahatle ilgili döngünüz hızlanmaya başlıyor sevgili Terazi ve yükselen Terazi'ler. Astrolog Hande Kazanova Terazi burcunun haritasını yorumladı.

Hande Kazanova Haftalık Terazi Burcu Yorumu (23 - 29 Nisan 2018)

Özel hayatınıza odaklandığınız bir döngü içersinde olabilirsiniz yada özel hayatınızda bir sürü olay olmuş olabilir. Bu dönem daha fazla algınızı sosyal çevre konularınıza dış ortamlara yönlendirmek durumundasınız. Gruplara dahil olabilirsiniz, yeni ortamlarda bulunabilirsiniz, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Siz onlarla bir arada oldukça hayatınızda yeni olasılıklar karşınıza gelecek ve bu hafta bu alanlarınız etkili.

Venüs İkizler burcuna geçiyor seyahatle ilgili döngünüz hızlanmaya başlıyor. Üç hafta boyunca öğrenmekten, gezmekten, dolaşmaktan mutluluk duyacaksınız kısa vadeli planlar programlar içerisinde gireceksiniz. Eğer üniversitede okuyorsanız bu alanda çalışmalarınızda kendinizi göstermek yada ticari faaliyetleriniz varsa yine bu alanda güzel ilişkiler kurmak söz konusu olabilir.

Önemli davalarınızda güzel sonuçlar almak istediğiniz bir takım sonuçlar karşılaşmak içinde bu süreci değerlendirebilirsiniz. Hayatı yüksek noktada görebileceğiniz bir döngü.

Çarşamba ve Perşembe gününe dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle ailevi konularıda ve özel hayatınızda çarşamba günü desteklenmeyeceksiniz bu alanda fikirleriniz sevdiğiniz insanın fikirleri negatif olabilir onun söylediği bir fikri siz onaylamayabilirsiniz, sizin söylediğiniz bir fikri o onaylamayabilir. Ailenizden gereken otoritelerden istediğiniz sonuçları ve desteği görmeyebilirsiniz. Negatif olmamaya özen gösterin.

Aile yaşantınızda Perşembe günü çok şiddet içeren olaylardan uzak durun yine enerjinizi kontrollü kullanmak size olumlu yansıyacaktır sevgili Teraziler.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi