Hande Kazanova Haftalık Terazi Burcu Yorumu (16 - 22 Nisan 2018)

Evlilik, ikili ilişkiler, ortaklaşa atılacak adımlar, bu yeni ay ile beraber adeta yenileniyor ve sizde gönül rahatlığıyla harekete geçmeye hazırlanıyorsunuz sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. Astrolog Hande Kazanova Terazi burcunun karnesine baktı.

Hande Kazanova Haftalık Terazi Burcu Yorumu (16 - 22 Nisan 2018)

İkili ilişkiler ve özel hayatınızda oluşan Yeni Ay ile haftanız başlıyor sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar.

Uranüs ile birleşen güneş ve ay süpriz bir takım gelişmeleri de karşınıza getirebilir. Beklenmedik, ani oluşumlar hayatınızı hareketlendirecek. Aniden evlenmeye karar verebilirsiniz, ilişkinizi biterebilirsiniz yada ani bir ilişkiye başlayabilirsiniz bütün bunlar bu yeni ay'ın konusu ve sizde bu durumu değerlendireceksiniz. Diğer yandan taşınmayla ilgili ani kararlar gündeminize yerleşecek. 

Salı günü ve bir kaç gün boyunca maddi konularda keyfe keder, kafanıza göre biraz abartarak davranabilirsiniz. Ortak para alanlarınızda güzel gelişmeler olacak. Her iki taraf arasında maddi dengeyi kurmak önemli olmalı. Yoksa eliniz fazlasıyla açık olabilir ve hiç beklenmedik harcamalarda bulunabilirsiniz. 

Çarşamba günü ise beklenmedik konu ve olaylar hız kazanacak. Cuma gününden sonra parasal konuların üzerine düşeceksiniz. Eşiniz varsa eşinizin parasal konuları, ailenizle beraber ortak bir para alanınız varsa bu konuların devreye girmesi, miras ile ilgili konular yada ruhsal bir takım alanda yapılacak çalışmalar gündeminize yerleşecek. 

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu