Honor yeni kulaklıkları ile iddialı geliyor!

Bağımsız bir marka olduğundan beri kendi kitlesini oluşturan Honor şimdi yeni kulaklıklarını piyasaya sürecek. İşte detaylar.

Honor yeni kulaklıkları ile iddialı geliyor!

Honor Choice Earbuds X'in küresel lansmanından sonra, şirket şimdi yeni kulaklıklarını Hindistan pazarlarına getiriyor. Piyasaya sürülecek olan yeni kulaklıklar, Amazon Hindistan'da tüm önemli özelliklerini gösteren bir sitede karşımıza çıktı. Öyleyse bu iddialı kulaklıkların özelliklerine gelin bir bakalım.

Honor yeni kulaklıkları ile iddialı geliyor!

Honor yeni kulaklıkları ile iddialı geliyor! - Resim : 1

Söz konusu kulaklıklar kulak içi tasarıma sahip olacak ve silikon uçları ile gelmeyecek. Kulaklıklar derin bas ve geniş bir ses aralığı sağlayan 12 mm biyo-diyafram sürücülerine sahip olacak. Earbuds X, AAC ve SBC codec desteği sunan bağlantı için Bluetooth 5.2'ye sahip olacaklar. Aramalar sırasında gürültüyü azaltmak için çift mikrofona sahip olan kulaklıklar kullanıcının sesini net ve bozulmadan koruyabilecek. Ayrıca kulaklıklar 125 ms düşük gecikme modu sunacak. Bunun dışında, kulaklıkların anında uyandırma ve eşleştirme, medyayı kontrol etmek, aramaları cevaplamak, sesli asistanlara erişmek ve IPX4 ter direnci için dokunmatik kontrolleri olacak.

Son olarak, Earbuds X, her kulaklıkta 40 mAh pil ve şarj kutusunda 500 mAh pil içerecek. Şirket, kulaklıkların şarj kutusuyla eşleştirildiğinde 28 saat çalma süresi sunabileceğini iddia ediyor. Honor bağımsız bir marka olduğundan beri kendi ayakları üzerinde durmaya çabalıyor. Şirket bu kapsamda yeni ürünlerini piyasaya sürerek kendi kitlesini oluşturmaya çalışıyor.