Hande Kazanova Haftalık Terazi Burcu Yorumu (14 - 20 Mayıs 2018)

Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay'ı ortak parasal alanlarınızda yaşayacaksınız sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. 14 - 20 Mayıs 2018 haftası Terazi burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova burcunuzun karnesini inceledi.

Hande Kazanova Haftalık Terazi Burcu Yorumu (14 - 20 Mayıs 2018)

Başkalarının kaynakları eşinizin, partnerinizin yada ailenizin ortak parasal alanında önemli bir takım kararları devreye sokmanın tam zamanı. Uzun zamandır düşündüğünüz bir kredi çekme düşünceniz varsa bu yeni ay da güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Borcunuzu yapılandırabilirsiniz, önemli bir işi başlatabilirsiniz ortak atılacak adımlar anlamında bu yeni ay ve sonrasında destekleneceksiniz sevgili Teraziler. Uranüste bu alanlarınızda haraket etmeye başlayacak 15 Mayıs itibari ile, yaklaşık yedi yıl boyunca başkalarının kaynakları, parasal konular, ödemeleriniz ile ilgili inişler çıkışlar bir takım sürpriz olaylarla karşılaşma ihtimaliniz devreye girmeye başlıyor. Partneriniz varsa veya eşiniz varsa onun parasal hayatı ile ilgili önemli değişimler bu süreçte baş etmeniz gereken konular arasında yer alacaktır.

Çarşamba günü dikkatli olmakta fayda olacaktır. Ev alanlarınızda kazaları üzerinize çekebilirsiniz, enerjinizi kontrol etmek kolay olmayabilir. Bu yüzden çarşamba ve perşembe gününe dikkat etmekte fayda olacaktır. Çarşamba gününden sonra ise enerjinizi aşk hayatınıza kaydırmaya başlıyorsunuz. Ev hayatınızda kontrolcü bir dönemden sonra enerjinizi flörtlere, sevdiklerinize ve çocuklara harcamak önem kazanıyor. Bu süreçte hobilerinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz ve spor yapmak istiyorsanız çok uygun bir döngü içerisinde olacaksınız. Bu dönem içerisinde kendinize vakit ayırmak size iyi hissettirecek sevgili Teraziler.

İş hayatınızda kendinizi göstereceğiniz ön plana geçeceğiniz bir döngüye giriyorsunuz yaklaşık üç hafta boyunca patronlarınız ve üstleriniz ile paraya dair ve geleceğinize dair konuşmak istediğiniz ne varsa hepsini yapabilirsiniz.

Güzel haftalar diliyoruz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini