Hande Kazanova Haftalık Terazi Burcu Yorumu 11 - 17 Haziran 2018

Haftaya ortak parasal ödemeleriniz, banka işlemleriniz veya bu alandaki tamamlanması gereken konularla başlayacaksınız sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Haftalık burç yorumunuzu Astrolog Hande Kazanova sizler için yorumladı.

Hande Kazanova Haftalık Terazi Burcu Yorumu 11 - 17 Haziran 2018

Bayrama girmeden ön parasal konuları şöyle bir toparlamak, eşiniz yada partrenizle konuşmak, neler yapabileceğiniz görmek ve buna göre planlar yapmak isteyeceksiniz. Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyecileri için burcunuzun karnesini inceledi. 

Ailenizdeki güçlü insanlardan geleceğinize yönelik adımlarınızda destek görmek kolay olmayabilir, kendi gücünüzü yapılandırmalısınız. Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Kariyer evinizde ilerlemeye başlayan merkür, bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. İş alanınızda sezgisel ve korumacı tavırlarla ilerleyecek, alınganlıklar yapmaya müsait olacaksınız. Patronlarınız veya üstlerinizle konuşmalarınızı arttırabileceğiniz bir dönem olacak.

Çarşamba günü itibarıyla sosyal çevrenizde arkadaşlarınızla olan paylaşımlarınız artıyor. Gireceğiniz yerlerde, bulunacağınız davetlerde, aktivitelerde, organizasyonlarda gözler üzerinize dönecek. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir arada olmak size mutluluk verecek.

Yine Çarşamba günü gece saatlerinde oluşan yeniay, girişimleriniz, adımlarınızı destekliyor. Hukuki alanda, yayıncılıkta, ticari oluşumlarda, yabancılarla yapılacak olan işlerde, medya sektöründe, eğitim kollarında önemli adımlarınız için destekleneceksiniz. Yeni fikirlerinizle beraber iş yaptığınız insanları etkileyebilir, ortak kazançlarınıza odaklanabilirsiniz.

Bayramın 1. Günü, sosyal çevre ortamlarınızda harcamalarınız yüksek olabilir. Gireceğiniz ortamlarda sıkılganlıklarınızı kontrol etmeli, parasal konuların moralinizi aşağıya çekmesine izin vermemelisiniz.

Cumartesi günü fikirlerinizi ortaya koyarken bazı olumsuzluklar oluşabilir. Bu durum sizi karamsar kılabilir ama uzaklardan alacağınız haberlerin modunuzu etkilemesine izin vermemelisiniz.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi