Hande Kazanova - Haftalık Oğlak Burcu Yorumu

Pazar günü bir Yeni Ay devre’ye girdi yani seyahatler, yabancılarla yapılacak olan işler, hukuki konuları dün gerçekleşecek olan Yeni Ay’ı hayatınızda etkin bir şekilde kullanmaya özen gösterin. Bu hafta Oğlak burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarını cevapla.tv'ye anlattı.

Hande Kazanova - Haftalık Oğlak Burcu Yorumu

Haftanız dış ortamlara bağlı olarak başlayacak sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Oğlak burcunun haritasını inceledi. Bu hafta Oğlak burcunu neler bekliyor?

Mars, Kova burcuna geçiyor. Tüm yaz boyunca para alanlarınızda gerilemekteydi. Bu yüzden parasal konularda istediklerinizi yapamamış, yatırımlarınızı yapamamış, harcalamarınızda sıkıntılar yaşamış olabilirsiniz. Şimdi Mars’ın bu alanlarınıza düzgün bir şekilde girmesiyle beraber bütün bunları telafi edecek gücü bulacaksınız. Diğer yandan teknolojik aletlere olan ilginiz daha fazla artabilir bu dönemde bu alanlara daha fazla harcamalarda bulunabilirsiniz. Diğer taraftan da para kazanmanın gücünü bilecek ve bu alanda mücadelenizi ortaya koyacaksınız sevgili Oğlak’lar. Cuma gününe dikkat etmelisiniz diğer insanlardan çok çabuk etkilenebilirsiniz, kafa karışıklığı ve aldanma etkisine karşı dikkatli olun. Önemli işlerinizi hafta başına bırakmak aklınızın bir köşesinde bulunsun. Pazar günü seyahat, dış ortamlarda bulunma yada diğer insanlarla beraber olacağınız keyifli bir haftasonu geçirebilirsiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!