Hande Kazanova Haftalık Oğlak Burcu Yorumu (23 - 29 Nisan 2018)

Bu hafta kendi kafanıza göre davranma meyiliniz yüksek görünüyor sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak'lar. Astrolog Hande Kazanova Oğlak burcunun haritasını yorumladı.

Hande Kazanova Haftalık Oğlak Burcu Yorumu (23 - 29 Nisan 2018)

Herşeyi kontrol etmek istediğiniz ve bu kontrol doğrultusunda harakete geçmeye arzuladığınız bir döngü içerisindesiniz.  Hayatınızda bir insan varsa evliyseniz, beraber atacağınız adımlar parasal konularda beraber yapacağınız bir takım planları özellikle ona danışmadan yapmamaya özen gösterin bu hafta içerisinde. Biraz kendi kafanıza göre davranma meyiliniz yüksek görünüyor. 

Salı gününden sonra daha fazla ilginizi ve alakanızı işle ilgili konulara yönlendireceksiniz. Bu dönem içerisinde sağlığınızda da güzel gelişmeler karşınıza gelebilir. Uzun zamandır sağlığınızda sıkıntılar varsa artık bütün bunların geride kaldığını görebilirsiniz. Bol bol yürüyüş yapın, nefes çalışmalarında bulunun, doğa ile iç içe olun. İçinize bol bol oksijen çekin çünkü Venüs İkizler burcunda ve en çokta temiz hava almanız gerektiğinin altını çiziyoruz sevgili Oğlaklar.

Çarşamba ve Perşembe günü dikkatli olmakta fayda var. Aile hayatınızda bir türlü dengeyi tutturmuş değilsiniz. Mart sonu itibari ile  ailevi konularda zorlanmalarınız olacak. Kendi ısrar ettiğiniz ve inat ettiğiniz konularıda aile büyüklerinizle bazı konularda imkansız görünüyor sevgili Oğlaklar.

Bu yüzden Çarşamba günü fikirlerinizin desteklenmediğini göreceksiniz yada siz onların fikirlerine karşı inat edebilirsiniz. Bu da ailevi konularda sıkıntı ve sorunları karşınıza getirebilir. Keza kendinizi enerjisel olarak çok zorladığınız bir döngü Perşembe günü bu etkiye dikkat edin. Fiziki sağlığınızı çok fazla zorlamayın. 

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!