Hande Kazanova Haftalık Oğlak Burcu Yorumu (21 - 27 Mayıs 2018)

Banka işlemleri, krediler, vergiler, para alacak verecek dengesini odaklı olacak ve bu işlerinizi etkili bir şekilde organize etmek isteyeceksiniz sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar… Oğlak burcunu bu hafta neler bekliyor? Hande Kazanova Oğlak burcunun karnesini sizler için inceledi.

Hande Kazanova Haftalık Oğlak Burcu Yorumu (21 - 27 Mayıs 2018)

Bu hafta güneş ikizler burcuna geçiyor. İş hayatınız önemli bir hale gelmeye başlayacak geçtiğimiz döngüde daha keyifli bir döngüdeyken şimdi 1 ay boyunca ilginizi ve alakanızı iş hayatınıza yönlendireceksiniz. Hizmet sektörü, günlük hayatınızın akışı, sağlığınızla ilgili konular önümüzdeki döngüde daha fazla hayatınızın merkezine yerleşecek.

Çarşamba, perşembe ve cuma günleri özel ortamlarda, aşk hayatınıza dair, sanatsal ve kreatif işlerinize dair önemli ve keyifli gelişmeler karşınıza gelebilir. Sosyal çevrenizde göreceğiniz desteklerle hayatınıza birisini alabilirsiniz. İnsanlarla iletişim halinde olmaktan mutluluk duyacaksınız.

Haftasonu sevdiğiniz insanı anlamaktan uzak görünüyorsunuz. Kendinizi yalnız, mutsuz ve umutsuz hissetmemeye özen gösterin.

Güzel haftalar diliyoruz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım