Hande Kazanova Haftalık Oğlak Burcu Yorumu (16 - 22 Nisan 2018)

Oluşacak bu yeni ay süprizli bir yeni ay beklenmedik bir takım konu ve olayları karşınıza getirebilir sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak'lar... Astrolog Hande Kazanova Oğlak burcunun karnesine baktı.

Hande Kazanova Haftalık Oğlak Burcu Yorumu (16 - 22 Nisan 2018)

Ev, aile ve yuva alanlarınızda oluşan bir Yeni Ay ile haftanıza merhaba diyeceksiniz sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar. 

Evinizle ilgili, yerleşeminizle ilgili yada ailenizle ilgili konularda beklenmedik süpriz gelişmeler devrede olacak. Bu gelişmelere yönelik kararlar alabilirsiniz. Emlak, ev değiştirme, kiralama gibi işleriniz varsa süpriz gelişmeler bu yeni ay'da karşınıza gelebilir. Salı günü sosyal çevrenizde, arkadaşlık ilişkilerinizde keyfinizin yüksek olduğu günlerden bir tanesi. Kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız desteklerle özel hayatınızı ön plana çıkartabilirsiniz. Kalbiniz boşsa biriyle tanışabilirsiniz.

Cuma günü güneş Boğa burcuna geçiyor. Artık ev, aile, yuva alanlarınızdan ziyade size keyif veren alanlara kayacak ilginiz. Risk içeren, sizi hayata bağlayan konularla daha fazla haşır neşir olacaksınız. 

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi