Hande Kazanova Haftalık Oğlak Burcu Yorumu 11 - 17 Haziran 2018

Kendi gücünüzü, yapabileceklerinizi günlük iş hayatınıza aktarmanızda bu hafta güçlükler yaşayabilirsiniz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Haftalık burç yorumunuzu Astrolog Hande Kazanova sizler için yorumladı.

Hande Kazanova Haftalık Oğlak Burcu Yorumu 11 - 17 Haziran 2018

Haftanız daha çok kendi istekleriniz, hobileriniz yada yapacağınız bir takım işlere odaklanarak başlayacak sevgili Oğlaklar. Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyecileri için burcunuzun karnesini inceledi. 

Bu durumu ortaya çıkaracak olaylarla karşılaşmanız mümkün. Hobilerinize, eğlenceli olaylara kendinizi kaptırın, sorunları geriye atın. Salı günü Merkür ilişkiler alanınıza geçiyor. Merkür’ün bu alanlarınızda dolaşmasıyla beraber 2 hafta boyunca özel hayatınız veya ortaklı işler alanınızda becerilerinizi ve düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Danışmanlık almak istediğiniz konular varsa veya başkalarının deneyimlerinden yararlanmak istiyorsanız olumlu bir iki hafta içine giriş yapacaksınız.

Çarşamba günü itibarıyla ortaklaşa parasal konular ön plana çıkıyor. Harcamalarınız, yatırımlarınız, alışverişler, kredi ve borç alışverişleri gibi konularda yaşadığınız sıkıntı ve problemler varsa bunları doğru üslupla halledebileceksiniz.

Yine Çarşamba gece saatlerinde oluşan yeniay iş, hizmet alanlarınızda, sağlık konularında kararlarınızı hızlandıracak. Yeni bir işe başlamak, iş değiştirmek, başvuruda bulunmak, eleman almak için bu yeniayı kullanın. Sağlığınızla ilgili verilecek önemli konuları hareketlendirebilirsiniz.

Bayramın 1. Günü ve Cumartesi günü ilişkinizde var olan stresli konular bu günlerde hortlayabilir. Birbirinizi anlamakta ve sevginizi göstermekte zorlanabilirsiniz. Sıkılganlıklarınızı kontrol etmeye çalışın.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi