Hande Kazanova - Haftalık Kova Burcu Yorumu

Dün gerçekleşen Yeni Ay, eşinizin parası, ailenizin parası, ortak para alanlarınızda önemli kararlar almanızı tetikleyecek. Bu hafta Kova burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarını cevapla.tv'ye anlattı.

Hande Kazanova - Haftalık Kova Burcu Yorumu

Ortak parasal konularla haftanız başlıyor sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Kova burcunun haritasını inceledi. Bu hafta Kova burcunu neler bekliyor?

Salı ve Perşembe günü bu anlamda sizi destekliyor olacak. Şanslı etkileşimler devrede, parasal konularda güzel getirelerle karşılaşabilir aynı zamanda bazı işlerinizi sağlam bir zemine oturtabilirsiniz. Mars, Kova burcuna geçiyor. 13 Ağustos’dan beri üzerinizde hissettiğiniz gerginlik, hastalık, olumsuz enerjilerin artık geride kaldığını göreceksiniz. Mars, sizin burcunuza geçiyor ve sizi yeniden yapılandıracak. Yalnız Mars, savaşcı ve hareketli bir gezegen olduğu için sizin burcunuzda dolaştığı için özellikle çarpmalar, düşmeler konusunda dikkatli olmalısınız ama hayatınızla ilgili konularda da hızlı kararlar alacağınız bir dönem. Cuma günü parasal konularda kafanız karışık olabilir bu etkiye dikkat edin. Haftasonu göz önünde bulunacağınız ortamlarda eğer çalışıyorsanız kariyerinizde güzel sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Gelecek olan haberler sizi çok mutlu edecek ve bu haberlerle beraber geleceğe yönelik adımlarınızda daha güçlü olduğunuzu göreceksiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...