Hande Kazanova Haftalık Kova Burcu Yorumu (7 - 13 Mayıs 2018)

Haftaya kişsel istekleriniz ve beklentileriniz ön planda olarak başlıyorsunuz sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar... Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Kova burcunu yorumladı. Bu hafta Kova burcu neler yaşayacak?

Hande Kazanova Haftalık Kova Burcu Yorumu (7 - 13 Mayıs 2018)

Ay kova burcundayken hafta başlıyor sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar... Güney ay düğümü ile birleşen ay, bazı noktalarda duygusal tepkilerimiz ve isteklerimizi çok fazla ön plana çıkartamayacağımızı bize söylüyor. Evet isteklerimiz önemli ama yapmak zorunda kaldığımız işlerlede uğraşmak bu hafta başında da daha fazla vaktinizi alabilir. Aşk hayatınızda yada eğlenceli bir takım işlerinizde aradığınız sonuçları bulmaktan yana şansınız istediğiniz gibi çalışmayacak bu hafta. Bu yüzden hafta başında riskli bir takım adımlar atacaksanız ve işleriniz varsa dikkatli olmakta fayda var. Çünkü istediğiniz sonuçları almaktan uzak görünüyorsunuz. Yine özel hayatınızda da sevdiğiniz insanla parasal konuşmalarınızda da bu etkiler devrede olacak.

Çarşamba günü nispeten rahatlayacaksınız çünkü iş alanlarınızda güzel bir takım seçenekler, bir takım opsiyonlar karşınıza gelebilir. Sizde bunları etkin bir şekilde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Çok abartmadan tutamayacağınız sözler altına girmeden atılacak adımlar önünüzdeki dönemi daha rahat geçirmenize neden olacak.

Cumartesi günü özellikle iletişimsel konularda ve yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda sinirli, agresif ve gergin olabilirsiniz. Hayatınızı kontrol edemediğiniz bir döngü içerisindesiniz. Ve kontrol edememekten kaynaklı olarak sinirleriniz yıpranmış ve gergin olabilir sevgili Kova'lar. Yinede hayat bazı noktalarda sizi zorlarken kariyer ve iş konularındada yüzünüzü güldürecektir.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar
Seçime giderken... Seçime giderken...
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak
Teşekkürler Teşekkürler
‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler