Hande Kazanova Haftalık Kova Burcu Yorumu (28 Mayıs 3 Haziran 2018)

İşleriniz, kariyeriniz karşınıza gelecek bir takım güzel etkileşimler ama diğer yandan da artık biraz yoruldum sadece kendime vakit ayırmak istiyorum, deyişiniz arasında haftanız başlıyor sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar.

Hande Kazanova Haftalık Kova Burcu Yorumu (28 Mayıs 3 Haziran 2018)

Bu hafta başında iş ve kariyer alanlarında güzel sonuçlar elde edeceğiniz  haftalardan bir tanesi olacak. Salı günü yay burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay sizin sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızı tetikleyecek. Arkadaşlarınızın hayatında duygusal  bir takım konu ve olaylar oluşabilir. Arkadaşlarınız ile olan ilişkinizde bir takım duygusal sonuçlar alabilirsiniz yada hassas bir takım gerilimler altında olabilirsiniz. Yine geleceğe yönelik işleriniz de önemli bir takım sonuçlar karşınıza gelebilir. Arkadaş ortamlarınız değişebilir, yeni insanlar ile bir araya gelebilirsiniz, yani kısacası attığınız adımların sonuçlarını bu dolunay da fazlasıyla göreceksiniz sevgili Kovalar.

Çarşamba gününden sonra Merkür aşk alanlarınıza kaymaya başlıyor. Gezeceksiniz, tozacaksınız, aşktan bahsedeceksiniz, hayattan keyif alacaksınız, Spora yazılabilirsiniz, eğitmenlik alanınızda kendinizi gösterebilirsiniz ne yaşarsanız yaşayın riski seveceksiniz sevgili kovalar.

Bu yüzden riskli işlerden para kazanma olasılığınızın arttığı bir döngü içerisine giriyorsunuz.

Cuma ve cumartesi günleri yapılması gereken işleri bitirdikten sonra vaktinizi sevdiklerinize harcamak göz önünde bulunacağınız ortamlarda aileleriniz ile vakit geçirmek önem kazanacak.

Güzel bir hafta olsun.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi