Hande Kazanova Haftalık Kova Burcu Yorumu (23 - 29 Nisan 2018)

Başka insanlardan alacağınız destekler ve tavsiyeler kararsızlıklarınızı yok edebilir. Yine özel hayatınızda kafanızda bir takım planlar varsa bu hafta o planları hayata geçirmek için uygun zamanlardan bir tanesi sevgili Kova yükselen Kova'lar. Astrolog Hande Kazanova Kova burcunun haritasını yorumladı.

Hande Kazanova Haftalık Kova Burcu Yorumu (23 - 29 Nisan 2018)

Bu hafta çokta fazla kendi başınıza haraket edemeyeceksiniz. Bu hafta içerisinde karşı cinsle, sevdiğiniz insanla yada ortak adım atmak istediğiniz insanlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Salı günü Venüs İkizler burcuna geçiyor. Oldukça keyifli bir döngüye giriş yapıyorsunuz aşk hayatınız hızlanacak, haraketlenecek gezeceksiniz, dolaşacaksınız yeni insanlarla tanışacaksınız. Hayatınızda bir insan varsa onunla beraber yapacağınız güzel planlar ve programlar devrede olacak. Sportif faaliyetlere yazılabilirsiniz, tiyatroya gidebilirsiniz, sinemaya gidebilirsiniz yada eğitimsel işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Harika bir üç haftalık döngü devrede olacak. Bebek bekliyorsanız bu döngü içerisinde gökyüzünün bu alanlarda size destek atacağını da hemen sözümüze ekleyelim.

Çarşamba ve Perşembe günü bütün burçları uyardığımız gibi sizide uyaralım sevgili Kovalar. Hangi alanlarda zorlanabilirsiniz; yakın çevre iletişimizde, etrafanızda olan bir insanla bazı noktalarda anlaşmak kolay değil. Olumsuzluklar devrede olacak çok çabuk demoralize olacaksınız. Duyacaklarınız sizi hemen aşağıya çekebilir. Şartların elinizde olmadığı bir döngü uzunca bir müddette böyle. Bu yüzden çok fazla kendinizi zorlamayın ve her işte vardır bir hayır diyerek haraket etmeye özen gösterin.

Perşembe günü ise beklenmedik yerlerde ani çıkışlar, enerjinizi kontrolsüz kullanmak, ani patlamalar devrede olabilir. En fazla dikkat etmesi gereken burçların başında siz geliyorsunuz. Çünkü bu döngü içerisinde enerjinizi kontrollü kullanmanız gerekecek yükselen Kovalar.

Kadersel etkilerle enerjinizi istediğiniz gibi yönlendirmekte ve kullanmakta zorlanacaksınız. Bu hafta içerisinde yinede o kadar olumsuz olmayın hayat hafta sonu yüzünü güzel bir şekilde göstermeye başlayacaktır.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu