Hande Kazanova Haftalık Kova Burcu Yorumu (14 - 20 Mayıs 2018)

Haftaya ev aile ve yuva alanlarınızda oluşacak bir yeni ayla başlayacaksınız, sevgili Kova ve yükselene Kova olanlar. 14 - 20 Mayıs 2018 haftası Kova burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova burcunuzun karnesini inceledi.

Hande Kazanova Haftalık Kova Burcu Yorumu (14 - 20 Mayıs 2018)

Bu yeni ay salı günü gerçekleşecek bu yüzden pazartesi çok önemli kararlar almamanızda fayda olacaktır. Salı günü oluşan yeni ay ile beraber evinizle ilgili, yuvanızla ilgili ve ailenizle ilgili önemli kararlar almaya yatkın olabilirsiniz. Ev değişimi, Ev alımı ve satmak için bütün bunları yapmak için önünüzde gerçekleşecek yeni ayı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Salı günü itibari ile Uranüs boğa burcuna geçiyor. Ev, aile ve yuva alanlarınızda iniş çıkışların yaşandığı beklenmedik bir takım sürpriz olayların gündeme geleceği aile hayatınızda büyüklerin hayatında önemli konu ve olayların oluşacağı bir döngü başlıyor. Yaklaşık yedi yıl boyunca Uranüs'ün burada ilerlemesi ile beraber sizde aile yapınızda bu değişim ve dönüşümlere şahit olacak ve hayatınızdaki bu değişimlere göre tepkiler vereceksiniz sevgili Kovalar.

Çarşamba günü Mars kova burcuna geçecek. Bir kaç aydan beri üzerinizdeki o yorgunluğun ve isteksizliğin geride kaldığını görmeye başlayacaksınız ve hızlanacaksınız. Haraketleneceksiniz kazalar, çarpmalar ve düşmelere karşı dikkat etmekte fayda olacaktır. Çarşamba günü enerjinizi iyi kontrol etmeye dikkat ediniz. Araba kullanırken, kısa vadeli planlarınızda ve işlerinizde kazalara, sıkıntı ve sorunlara yatkın olabilirsiniz.

Cumartesi itibari ile Venüs yengeç burcuna geçecek iş hayatınızda kendinizi göstereceğiniz aktifleşeceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz. Diğer yandan yemeye içmeye olan keyfiniz ve düşkünlüğünüzde artıyor olacak. Buda kilo alımını karşınıza getirebilir sevgili Kovalar. Bu etkiye dikkat etmekte fayda olacaktır.

Güzel bir hafta olsun.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi