Hande Kazanova Haftalık Koç Burcu Yorumu (23 - 29 Temmuz 2018)

Bu hafta gökyüzünde fazlasıyla gergin etkiler olacak sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar. Astrolog Hande Kazanova, burç tahminlerinde sizleri neler beklediğini cevapla.tv'ye yazdı. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor?

Hande Kazanova Haftalık Koç Burcu Yorumu (23 - 29 Temmuz 2018)

Haftaya seyahatler, yabancılara bağlı işler, dış ortamlara bağlı konularla başlayacaksınız sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar. Astrolog Hande Kazanova, burç tahminlerinde Koç burcunu neler beklediğini yazdı.

Beraber iş yaptığınız yada beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantılarınızda bir takım hayal kırıklıkları ile karşılaşmanız çok yüksek. Hayata esnek bakamayacağınız bir döngü içersinde olacak ve bunu da yakınlarınızdan, sevdiklerinizden çıkaracaksınız. Özellikle riskli bir takım adımlarınız varsa yatırıma yönelik düşünceleriniz varsa bu hafta şanslı haftalardan olmayacak. Perşembe günü itibariyle Merkür geriliyor. Merkür sizin aşk, eğlence, sanatsal işleriniz, kreatif işleriniz, çocuklarla olan bağlantılarınız konusunda gerileyecek ve bazı iletişim sıkıntılarına maruz kalabilirsiniz. Merkür’ün gerilemesinden 1 gün sonra oluşacak tam Ay tutulması sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda gerçekleşecek sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar. Bu tutulmayla beraber çevrenizle ilgili konularda  sosyal çevrenizi içerecek her tür konuda duygusal sonlanmalar, sıkıntı ve problemler karşınıza gelebilir. Aynı zamanda arkadaşlarınızın hayatında oluşacak bu etki sizin hayatınıza da sirayet edebilir. Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi sağlamanız gerekecek.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık