Hande Kazanova Haftalık Koç Burcu Yorumu 11 - 17 Haziran 2018

Kendi parasal işlerinizin detaylarıyla haftanızı başlatabilirsiniz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Haftalık burç yorumunuzu Astrolog Hande Kazanova sizler için yorumladı.

Hande Kazanova Haftalık Koç Burcu Yorumu 11 - 17 Haziran 2018

Oldukça hareketli hızlı haftalardan bir tanesi yaşayacaksınız sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar. Bu hafta kısa vadeli plan ve programlarınızın üzerine düşeceksiniz. Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyecileri için burcunuzun karnesini inceledi. 

Bayram öncesi yakın çevrenizle beraber hızlandıracağınız işlerinizde kendi gücünüzü istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Size yansıtılan destekleri farketmelisiniz. Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Merkür 2 hafta boyunca ev ve aile evinizde hareket etmeye başlıyor. Evinizle ilgili konularda çözümsel yaklaşımınız, aile büyüklerinizle olan iletişiminizde öne geçecek.Yine eve dair, emlak alım, satım veya kiralama, yer değiştirme gibi işlerinizi yapabilirsiniz.

Çarşamba günü itibarıyla aşk hayatınız hareketleniyor. Venüs aşkta , çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi düzelterek, güzelleştirecek. Ancak venüs aslan burcunda gösterişli ve tutkulu duygularınızı ortaya çıkartacağından, sevdiğiniz insanın yaklaşımlarını kolay kolay beğenmeyebilirsiniz. Sizi sevdiğine ikna etmesi zor olabilir. Bir yandan da önemli organizasyonlar, partiler devreye girebilir. Çocuğunuza olan yaklaşımınız sıcak ve içten olabilir.

Çarşamba günü gece saatlerinde gerçekleşen Yeniay’la beraber iletişimsel işlerinizde önemli adımlar atabilir, satış, reklam, pazarlama, network, yayıncılık işlerinizde hızlı gelişmeler altında olabilirsiniz. Önünüzdeki dönemi bayram sonrası iyi değerlendirin.

Bayramın 1. Gününde harcamalarınız üzerinizde gerginlik yaratabilir. Sevdiğiniz insanla, varsa çocuğunuzla anlaşmanız kolay olmayabilir. Olaylara karşı daha sakin tepkiler sizi olası sorunlardan koruyabilir.

Cumartesi günü aile ortamlarınızda bazı konuşmalarınızın desteklenmediğini görebilir, negatif ve olumsuz bakış açısıyla hareket edebilirsiniz.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!