Hande Kazanova - Haftalık İkizler Burcu Yorumu

Bu hafta aslında ailevi konularda yada gayrimenkul konularında güzel şanslara ve fırsatlara sahip olacaksınız. Bu hafta İkizler burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarını cevapla.tv'ye anlattı.

Hande Kazanova - Haftalık İkizler Burcu Yorumu

Ailevi konular, eviniz, yuvanız ile haftanız başlıyor sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında İkizler burcunun haritasını inceledi. Bu hafta İkizler burcunu neler bekliyor?

Salı ve Perşembe günlerini bu anlamda iyi değerlendirmelisiniz. Salı günü itibariyle Mars, Kova burcuna geçecek seyahat, eğitim, hukuki alanlarda ve tüm yaz boyunca gerileyen Mars, parasal alanınızda düzeldi. Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, yurtdışı bağlantılı konular daha az tanıdığınız insanlarla olan işlerinizde kendi gücünüzü ve mücadelenizi ortaya koyacağınız bir döngü içersine gireceksiniz. Uzak yolcuklarda kazalara karşı dikkat etmekte fayda var. İş ile ilgili kariyer’le ilgili bazı oluşumlar aile hayatınıza olumsuz yansıyabilir bazı konuşmalarınızda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Pazar günü hayatınızın güzelliştiğini göreceksiniz çünkü aileniz için yapacağınız yardımlar size güzel bir haftasonu yaşatıcak.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı