Hande Kazanova Haftalık İkizler Burcu Yorumu (28 Mayıs 3 Haziran 2018)

Yapılması gereken işleriniz ile ve bütün bu alanda kendinizi ortaya koyacağınız konular ile haftanız başlıyor, sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar.

Hande Kazanova Haftalık İkizler Burcu Yorumu (28 Mayıs 3 Haziran 2018)

Bu hafta başında  yemeye içmeye olan meyiliniz  yüksek olacak sevgili İkizler. Kendinizi çok tutamayacaksınız bu yüzden çok abartmadan içinizden geldiği gibi beslenmek vücudunuza ve ruhunuza iyi gelecektir. Salı günü bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay yay burcunda olacaktır. Buda sizin ortak değerler, ikili ilişkiler yada başka insanlarla olan karşılıklı ilişkilerinizi ilgilendiren bir alanda gerçekleşecek. Evlilikle ilgili önemli kararlar bu dolunayda hassas bir takım oluşumlar ile karşınıza gelebilir. Evlenmeye karar verebilirsiniz, bir ilişkiye adım atabilirsiniz, taşınma konuları devrede olabilir, eğer eşiniz varsa eşinizin hayatı ile ilgili önemli olayların da sizin hayatınızı değiştirdiğini yada uğraşlarınızı daha fazla o yöne çektiğinizi bu hafta göreceksiniz.

Çarşamba günü itibari ile Merkür ikizler burcuna geçiyor. Uzun zamandan beri kendinizi geri plana çektiğiniz, konuşmak isteyip de konuşamadığınız  ve kendinizi ön plana çıkartamadığınız her tür konunun artık geride kalacaktır. Sosyal oluyorsunuz düşüncelerinizi ve fikirlerinizi insanlara aktarmanın zamanı gelmiş bulunuyor.

Ve cuma, cumartesi ve pazar oldukça keyifli üç gün sizi bekliyor olacak. Yine parasal konular, harcamalar ve sevdikleriniz için yapacağınız bir takım fedakarlıkların hafta sonu devrede olduğunu görebilirsiniz.

Güzel bir hafta olsun.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar
Seçime giderken... Seçime giderken...
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak
Teşekkürler Teşekkürler
‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler