Hande Kazanova Haftalık İkizler Burcu Yorumu (23 - 29 Temmuz 2018)

Bu hafta başında ikili ilişkiler ve özel hayatınız devrede olurken ailevi konularda bir takım sıkıntılara açık olacaksınız sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. Astrolog Hande Kazanova, burç tahminlerinde sizleri neler beklediğini cevapla.tv'ye yazdı. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor?

Hande Kazanova Haftalık İkizler Burcu Yorumu (23 - 29 Temmuz 2018)

İkili ilişkileriniz ve özel hayatınız ile haftanız başlıyor sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. Astrolog Hande Kazanova, burç tahminlerinde İkizler burcunu neler beklediğini yazdı.

Çarşamba günü iletişimsel konuların ön plana çıktığını görebilirsiniz ama beklenmedik yerlerden gelicek bir takım manevralar yada olaylar hayata bakış açınızı biraz zorlayacak, esnek olmakta zorlanıcaksınız ve hayatı geldiği gibi algılayamayacaksınız sevgili İkizler. Perşembe günü Merkür geri gidiyor. Merkür sizin iletişim alanlarınızda gerileyecek yani iletişimsel her tür işinizde sıkıntı ve sorunları önünüzde 3 hafta boyunca açık olabilirsiniz. Bilgisayar, cep telefonu gibi önemli elektronik aletleriniz varsa bu aletlerin bozulduğunu göreceksiniz. Burası aynı zamanda akraba, kardeş alanı olduğu için kuzenler, kardeşler, akraba ile olan ilişkilerinize dikkat edin. Cuma günü oluşacak tam Ay tutulması seyahat, gelecek planları, yabancılarla yapılacak olan işler, ticaret ve hukuki alanlarınızda gerçekleşecek.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini