Hande Kazanova Haftalık İkizler Burcu Yorumu (16 - 22 Nisan 2018)

Sosyal çevrenizle ilgili konular, geleceğinizi ilgilendiren işler, takım çalışmaları, organizasyonlar, davetler, aktiveler, yeni insanlar tanışma, yeni ortamlara girme gibi yepyeni bir döngü başlıyor sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar... Bu hafta burcunuzda neler yaşanacak? Astrolog Hande Kazanova İkizler burcunun karnesine baktı.

Hande Kazanova Haftalık İkizler Burcu Yorumu (16 - 22 Nisan 2018)

Haftanız sosyal çevre ve arkadaşlık alanınızda gerçekleşecek Yeni Ay ile başlıyor sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. 

Süpriz gelişmelere açık olacaksınız. Sosyal çevre alanlarınızda belki arkadaşlarınızın başına gelecek bir olay yada sizin onlarla beraber yaşayacağınız konu ve olaylar hızlanabilir. Bununla beraber kendinizi bir anlamda öncü ve şanslı hissedebilirsiniz. İş ile ilgili konularda hala anlamlandıramadığınız ve yerine oturtamadığınız konular gündeminizde yer alabilir. Kendinize fazlasıyla dönük olabilirsiniz. Kendinize dönük olmaktan kaynaklı olarak işlerinizde de ufak tefek sıkıntılar bu hafta içersinde devrede olacak.

Çarşamba günü beklenmedik bir davet veya etkinlik içersinde olabilirsiniz. Maddi konular ve ortaklaşa alanlarda Satürn sizi destekliyor. 2 yıl boyunca bu alanlarda önemli sorumluluklar üstleneceğiniz bir döngü içersindesiniz. Özellikle çarşamba günü Satürn'ün gerilemesiyle beraber olanları gözden geçireceksiniz. Cuma gününden sonra kendinizi biraz geri plana çekeceksiniz sevgili İkizler.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi