Hande Kazanova Haftalık İkizler Burcu Yorumu (14 - 20 Mayıs 2018)

Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay sizin kadersel alanlarınızda gerçekleşiyor sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar... 14 - 20 Mayıs 2018 haftası İkizler burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova burcunuzun karnesini inceledi.

Hande Kazanova Haftalık İkizler Burcu Yorumu (14 - 20 Mayıs 2018)

Diğer burçların aksine bu yeni ay'da hiç bir şekilde harekete geçmemeniz gerekiyor. Ne yapabilirsiniz? Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulabilirsiniz, hayatınızı düzene sokmak için planlayabilirsiniz. Bu süreçte önemli bir adım atmayın ve önemli başlangıçlardan kaçının. Uranüs Boğa burcuna geçiyor ve sizin burcunuzu da etkileyecek. Özellikle hayatınızda önemli değişimleri yaşayacağınız bir döngü içersine giriyorsunuz. Bilinç altınızda önemli açılımlar devrede olabilir, hayatı farklı gözlerle görebilirsiniz. Şimdiye kadar eğer spiritüel konularla ilgilenmediyseniz bu tür konular size çok havada geliyorsa, bu alanlarda çok büyük açılımlar yaşayacağınız bir süreç içersine giriyorsunuz.

Çarşamba gününden sonra enerji alanlarınızı seyahat alanlarına kaydıracaksınız. Eğitimsel konularda da mücadeleci tavırlarınız ön planda olacaksınız. Uzak yolculuklar da kaza ihtimaline karşı dikkatli olmakta fayda var.

Cumartesi gününden sonra maddi konularda güzel getiriler elde edeceğiniz döngüye merhaba diyeceksiniz. İstediğiniz sonuçları yaratacığınız bir döngü olacak.

Güzel haftalar diliyoruz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı