Hande Kazanova Haftalık İkizler Burcu Yorumu 11 - 17 Haziran 2018

Kişisel girişimleriniz hayatınızı daha da hızlandırırken, bu haftabaşı olaylara hızla adapte olamayabilirsiniz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Haftalık burç yorumunuzu Astrolog Hande Kazanova sizler için yorumladı.

Hande Kazanova Haftalık İkizler Burcu Yorumu 11 - 17 Haziran 2018

Güneş ve merkür sizin burcunuzda bu demek oluyor ki, önemli konularda harekete geçmek için istekli olduğunuzu gösteriyor.  Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyecileri için burcunuzun karnesini inceledi. 

Derin duygularınız ve hisleriniz önemli olaylarda size yol göstermeli ama bu birkaç gün bu gücü ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Merkür, para ve sahip olduğunuz değerler alanınızda ilerlemeye başlıyor. Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi duygusal bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Çarşamba günü itibarıyla yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizin hayatına daha fazla önem vereceksiniz. Onlarla olan bağlantılarınızı, ilişkilerinizi daha da kuvvetlendireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yazmaktan, kendinizi ifade etmekten keyif alabilirsiniz. Organizasyona ve kısa vadeli planlara yönelik kontrol gücünüz artabilir.

Yine bu Çarşamba gece saatlerinde oluşan Yeniay kişisel girişimlerinizi destekleyen bir yeniay. Önemli adımlarınızı bu tarih ve sonrasında başlatabilirsiniz. Bu yeniay sizin için önemli, önünüzdeki 1 yılın atılımlarını alacağınız kararları uygulamaya koyarak başlatabilirsiniz. Yenilikler, farklı bakış açısı, değişik atılımlar 15 gün boyunca sizi destekleyecek.

 Bayramın 1. Günü yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bozulmalar oluşabilir. Sabırsız ve inatçı davranabilir, bazı ilişkilerinizi yaklaşımlarınızla zedeleyebilirsiniz.

 Cumartesi günü, parasal harcamalarınıza dikkat edin. Parasal sorumluluklarınız size ağır gelebilir, bunun sonucunda karamsar ve negatif yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı