Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumları Yay Burcu

12 - 18 Kasım 2018 haftası haftalık burç yorumlarında Yay burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarını cevapla.tv'ye anlattı.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumları Yay Burcu

Gün içersinde çabuk depresif bir hale geçebilirsiniz, sahip olduklarınızı sorgulayabilirsiniz yada önemli bir parasal konu ortaya çıkabilir. Geçtiğimiz haftadan güzel etkileşimleri üzerinize aldığınız bir döngü. Cuma günü Venüs’ün düzelmesiyle beraber arkadaş ve çevrenizle beraber yaşadığınız iletişim sıkıntılarını geride kaldığını görmeye başlayacaksınız. Çevrenizi daha etkin bir şekilde kullanacaksınız. Cuma günü itibariyle enerjinizi ev, aile, yuva alanlarına kaydırmaya başlıyorsunuz. Bu alanlarda fedakarlıklarınız ve karşı tarafı düşünerek atılan adımlar ön plana çıkarken çabuk alınabilir, pasif, agresif duruma geçebilirsiniz. Cumartesi günü Merkür sizin burcunuzda gerilemeye başlayacak. Kendinizi ifade ederkeni ikili ilişkilerinizde ve özel hayatınızda iletişim aksaklıklarına açık olacaksınız. 3 hafta boyunca büyük girişimlerden, imzalardan kaçınmakta fayda var. Bazı konuları gözden geçirmek için bu dönemi faydalı kullanabilirsiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!