Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumları Kova Burcu

12 - 18 Kasım 2018 haftası haftalık burç yorumlarında Kova burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarını cevapla.tv'ye anlattı.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumları Kova Burcu

Önemli konu ve olaylarla uğraşmak çok hoşunuza gitmeyecek bu hafta ama daha önceden çözülmemiş bir konunun üzerine düşebiliriz. Diğer taraftan hayatınızla ilgili atmanız gereken adımlar anlamında Çarşamba ve Perşembe günü destekleniceksiniz önemli iş konuşmalarınızı bugüne denk getirebilirsiniz. Cuma günü Venüs düzeliyor. Venüs’ün düzelmesiyle beraber sıkıntı ve sorun yaşadığınız gelecek planlarınızda daha rahat adım atmaya başlayacaksınız. İş ilişkileriniz bu döngüde güçlenebilir aynı zamanda aile alanınızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunların geride kaldığını görebilirsiniz. Cuma günü itibariyle enerji alanınız değişecek. Enerjinizi maddi konulara kaydırmaya başlayacaksınız. Ticaretle uğraşıyorsunuz bu dönemde ticari faaliyetlerin arttığını görebilirsiniz yine ruhsal çalışmalara, kendinizi geliştireceğiniz alanlara para harcamanız artabilir. Cumartesi günü Merkür geriliyor. Merkür sizin arkadaşlık ve sosyal alanınızda gerileyecek. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelmek için uygun bir dönem ama yeni insanlarla tanışacaksınız kendinizi ifade ederken dikkatli olun.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık