Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumları İkizler Burcu

12 - 18 Kasım 2018 haftası haftalık burç yorumlarında İkizler burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarını cevapla.tv'ye anlattı.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumları İkizler Burcu

Eşinizin yada partnerinizin para ile ilgili konusu gündeminizi meşgul edebilir. Bu hafta Cuma günü Venüs düzelicek. Venüs’ün düzelmesiyle beraber aşk hayatınızda, çocuklarınızla olan bağlantılarınızda, eğlence konu ve olaylarda, riskli işlerinizde Kasım başından beri yaşadığınız ilişki sorunlarınızı geride bırakmaya başlayacaksınız. Cuma günü itibariyle enerji alanınız değişecek enerjinizi kariyerinizde göstereceksiniz sevgili İkizler. Aynı zamanda bu alanda yapacağınız fedakarlıklar yüksek olurken, başka insanları düşünerek atacağınız adımlar daha görünür olmanızı sağlayacak. Diğer taraftan alınganlıklarda, kararsızlıklardan bu süreçte uzak durmakta fayda var. Cumartesi günü Merkür gerilemeye başlıyor. Merkür sizin ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda geriliyor. Bu dönemde sevdiğiniz insanla olan ileitşiminize dikkat etmelisiniz, ortaklaşa atılacak adımlarda bazı konuları bir kaç kez gözden geçirmelisiniz. Bu hafta taşınma için desteklenmeyeceksiniz sevgili İkizler.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık