Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumları Başak Burcu

12 - 18 Kasım 2018 haftası haftalık burç yorumlarında Başak burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarını cevapla.tv'ye anlattı.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumları Başak Burcu

İletişimsel konularınız hız kazanırken, diğer taraftan ailevi konularda almanız gereken kararlar bu hafta etkili olacak. Perşembe günü harekete geçmek istediğiniz konularda hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz. Cuma günü Venüs düzeliyor, Venüs sizin para alanlarınızda gerilemekteydi şimdi Venüs’ün düzelmesiyle beraber bu sıkıntıların geride kaldığını göreceksiniz. Cuma günü itibariyle enerji alanlarınız değişiyor. İş, hizmet, sağlık alanlarınızda 1,5 yıldan beri yaşadığınız tutulmalar ve aynı zamanda bu alanda Mars’ın gerilemiş olması sağlığınız ve işinizle ilgili konularda sorunları karşınıza getirmiş olabilir. Mars, Balık burcuna geçiyor. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda mücadeleci koşulların ön plana çıktığını görebilir, bu alanlarda fedakarlıklarınızın arttığına şahit olabilirsiniz. Cumartesi günü Merkür gerileyecek. Ev, aile, yuva alanlarınızda gerileyen Merkür bu alanda 3 hafta boyunca büyük değişiklikler için sizi desteklemeyecek. Emlak alım, satım, başka bir eve geçme gibi bir planınız varsa iki kez gözden geçirerek şartların ve durumların netliğinden emin olarak ilerlemelisiniz sevgili Başak’lar.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!