Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumları Balık Burcu

12 - 18 Kasım 2018 haftası haftalık burç yorumlarında Balık burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarını cevapla.tv'ye anlattı.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumları Balık Burcu

Sosyal çevre bağlantılarınızı iyi kullanmanız gereken bir dönem. Kariyer ve iş ile ilgili konularda hızlı gelişmeler, konuşmalar olabilir. Cumartesi itibariyle gerileyen Merkür bazı konuları gözden geçirmeniz için sizi yavaşlatabilir. Önemli iş görüşmeleriniz varsa Cumartesi gününe kadar tamamlamak önemli olacak. Cuma günü Venüs düzeliyor. Venüs sizin Kasım başından beri para alanlarınızda gerilemekteydi ve burada düzeliyor olması para alanlarınızda rahatlayacağınızı söylüyor. Yakın çevrenizin parasal konularıyla ilgili durum ve olaylarda güzel gelişmelere açık olacaksınız. Mayıs ayından beri enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamadığınız bir dönem parasal konuları geri plandan bazı konuları yürütmek durumunda kaldığınız bir dönemdi şimdi artık bunlar geride kalmaya başlıyor. Cuma gününden sonra Mars’ın sizin burcunuza geçmesiyle beraber enerjinizi daha etkin bir şekilde kullanacaksınız. Merkür kariyer alanlarınızda gerileyecek.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...