Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumları Akrep Burcu

12 - 18 Kasım 2018 haftası haftalık burç yorumlarında Akrep burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarını cevapla.tv'ye anlattı.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumları Akrep Burcu

Pazartesi öğleden sonra yada akşam saatlerinde önemli bir olayı çözmek üzere harekete geçebilirsiniz. Bu hafta enerjinizi etkin bir şekilde kullanacağınız haftalardan bir tanesi kaldı ki enerji alanınızda değişmeye başlıyor. Enerjinizi aşk alanlarınızda koymaya başlayacaksınız. Sevdiğiniz insanlar bağlantılarınız kuvvetlenebilir, enerjinizi sanatsal işlere yönlendirebilirsiniz, çocuğunuz varsa fedakarlıklarınız ön plana geçebilir ama diğer taraftan alıngalıklar devrede olacak ve enerjinizi istediğiniz gibi gösteremeyebilirsiniz. Venüs’ün düzelmesiyle beraber geçmiş konu ve olaylar yavaş yavaş etrafınızdan çekilmeye başlıyor. Olayların aydınlanmasıyla beraber daha rahat nefes almaya başlayacaksınız. Merkür gerilemeye başlıyor ve Merkür sizin para alanınızda gerilemeye başlayacak. 9 Aralık’a kadar parasal konularda büyük adımlar atmaktan kaçınmanız gereken bir dönem. Büyük anlaşmalar, büyük imzalar, ticari faaliyetler konusunda desteklenmeyeceksiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi