Hande Kazanova Haftalık Boğa Burcu Yorumu (23 - 29 Temmuz 2018)

Bu hafta sizin için parasal meselelerle başlıyor sevgili Boğa ve yükseleni Boğa olanlar. Astrolog Hande Kazanova, burç tahminlerinde sizleri neler beklediğini cevapla.tv'ye yazdı. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor?

Hande Kazanova Haftalık Boğa Burcu Yorumu (23 - 29 Temmuz 2018)

Zorlayacı haftalardan bir tanesine giriyorsunuz sevgili Boğa ve yükseleni Boğa olanlar. Astrolog Hande Kazanova, burç tahminlerinde Boğa burcunu neler beklediğini yazdı.

Alacak verecek dengenizi kurmak, banka işlemlerinizi halletmek için bu pazartesi yola çıkabilirsiniz. Salı günü özel hayatınızda bazı ilişkileriniz size sorun çıkartabilir, karşı taraftan beklediğiniz sonuçları göremeyebilir hayal kırıklıklarına yatkın olabilirsiniz. Sosyal çevrenizden bir insanla bu dönemde tanıştırılırsanız yada bir ilişkiye adım atmak isterseniz aldatıcı etkiler altında olacağınızı söylemeliyiz. Ev, aile, yuva alanlarınızda konu ve olaylar hızlanırken bu alanlarda maalesef ailenizdeki insanlarla, kendi düşünceleriniz arasında doğru yolda buluşmak kolay olmayacak. Perşembe günü Merkür geriliyor. Merkür sizin ev, aile, yuva alanlarınızda gerileyecek yaklaşık 3 hafta boyunca aile alanlarınızda iletişimsel sıkıntılarınıza açık görüneceksiniz. Aynı zamanda yine emlak, alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa bu alanlarda sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Cuma günü bir Ay tutulması gerçekleşecek ve bu Ay tutulması sizin kariyerinizde gerçekleşecek. Kariyerinizde önemli bir konu sonuca ulaşabilir, bazı noktalarda sinirli ve gergin olabilirsiniz, savaşmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Göz önünde bulunacağınız ortamlarla ilgili konularda önemli gelişmeler karşınıza gelecek. Anne ve anne tarafınızın konu ve olayları bu tutulmada karşınıza gelecek sevgili Boğa’lar.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık