Hande Kazanova Haftalık Boğa Burcu Yorumu (23 - 29 Nisan 2018)

Tam da ilginizi ve algınızı kendi hayatınıza kaydırmaya başlamışken, biraz bencilliğiniz yavaş yavaş artmaya başlamışken, ailevi konu ve olaylarla daha fazla vakit harcamanızla haftanız başlıyor sevgili Boğa ve yükselen Boğa'lar. Astrolog Hande Kazanova Boğa burcunun haritasını yorumladı.

Hande Kazanova Haftalık Boğa Burcu Yorumu (23 - 29 Nisan 2018)

Bu aralar ailenize, yuvanıza, evinize daha fazla vakit ayırmanız gerekebilir. Tam da ilginizi ve algınızı kendi hayatınıza kaydırmaya başlamışken, biraz bencilliğiniz yavaş yavaş artmaya başlamışken, ailevi konu ve olaylarla daha fazla vakit harcayacaksınız. 

Salı gününden sonra maddi konularda kazanımlarınızı arttıracağınız bir döngü içersine giriyorsunuz. Üç hafta boyunca para kazanımlarınızı arttırabilir, yatırımlarınızın üzerine düşebilir, para harcamalarınızı hızlandırabilirsiniz. Para harcalamarınız daha çok kısa vadeli geziler, gezme dolaşma yada eğitim hayatınıza olabilir. 

Çarşamba günü biraz olumsuz bakış açınızı dengelemeniz gerekecek. Uzak yolculuklar da, seyahatlerde, yabancılarla yapılacak olan işler de herşeyi gözünüzde fazlasıyla büyütebilirsiniz. Bundan kaynaklı olarak sıkıntılar yaşabilirsiniz. Bazı fikirlerinizin ve görüşlerinizin insanlar tarafından onaylanmaması canınızı sıkmasın. Çabuk eleştirmeye meyilli olacak hayatı biraz olumsuz algılayacaksınız.

Perşembe günü dikkat etmeniz gereken günlerden bir tanesi. Çünkü iki tane enerji gezegeni birleşecek ve bu sizin seyahat, yabancılarla yapılacak olan işler belkide eğitimsel alanlarınızda gerçekleşecek. 

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu