Hande Kazanova Haftalık Boğa Burcu Yorumu (14 - 20 Mayıs 2018)

Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay sizin için çok önemli sevgili Boğa ve yükseleni Boğa olanlar... 14 - 20 Mayıs 2018 haftası Boğa burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova burcunuzun karnesini inceledi.

Hande Kazanova Haftalık Boğa Burcu Yorumu (14 - 20 Mayıs 2018)

Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay sizin için çok önemli. 1 yılın konu ve olaylarını bu yeni ay ile beraber başlatma fırsatına sahipsiniz. Kafanızda kurduğunuz bir takım planları bu yeni ay ve sonrası yapacak gücü bulacaksınız. Hayatınızda büyük bir değişim ve dönüşüm sürecine doğru gidiyorsunuz. 

Salı günü itibariyle Uranüs sizin burcunuza geçiyor. Eğer 22 Nisan - 23 Nisan tarihlerinde doğduysanız bu etkiyi üzerinizde daha fazla hissedeceksiniz. Büyük açılımlar yaşayabilirsiniz, kendi kimliğinizle, görüntünüzle ilgili büyük değişimler söz konusu olabilir. 

Çarşamba günü enerji alanınız değişmeye başlayacak. Enerjinizi kariyer ve iş alanlarınıza kaydıracaksınız kendinizi göstermek isteyeceksiniz yaptığınız işlerde mücade edeceksiniz.

Cumartesi günü venüs Yengeç burcuna geçiyor. Yakın çevre ilişkileriniz artacak. Bu hafta en çok çarşamba gününe dikkat edin. Kazalara ve sakatlıklara açık görünüyorsunuz.

Güzel haftalar diliyoruz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı