Hande Kazanova - Haftalık Başak Burcu Yorumu

Bu hafta sizin haftanız sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar. Bu hafta Başak burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarını cevapla.tv'ye anlattı.

Hande Kazanova - Haftalık Başak Burcu Yorumu

Ay sizin burcunuzdayken haftanız başlıyor sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Başak burcunun haritasını inceledi. Bu hafta Başak burcunu neler bekliyor?

Duygusal iniş çıkışlarınız çok yüksek olabilir ama diğer taraftan duygu iniş çıkışlarınızı bu hafta boyunca iyi kontrol etmelisiniz. Salı günü şanslı günlerden bir tanesi yakın çevrenizden gelecek olan desteklerle hayatın size gülümsediğini göreceksiniz. Özellikle uzun vadeli bir işiniz varsa, girişimlerinizi başlatmak istiyorsanız Salı ve Perşembe gününden faydalanın. Mars, Kova burcuna geçiyor hizmet, iş ve sağlıkla ilgili konularda Mars gerilemişti. İşinizde kendinizi ortaya koyamamış, istediğiniz işlerde ertelenmelerin oluştuğunu görmüş olabilirsiniz ama şimdi artık Mars’ın düzelmesiyle beraber bu alanlarla mücadelenizi ve gücünüzü ortaya koymaya başlayacaksınız. Yanınızda çalıştırdığınız insanlar varsa yada siz birilerinin yanında çalışıyorsanız bazı tartışmalara açık olabilirsiniz. Cuma günü özel hayatınızda bazı hayal kırıklıkları devrede olabilir. Sevdiğiniz insana söylediğiniz bir söz aranızdaki gerilimlere sebep olabilir. Haftasonu güzel etkileşimler devrede olacak, kısa vadeli planlara odaklanacaksınız ve etrafınızdaki insanlarla yapacağınız planlara özel hayatınızdaki insanı da dahil edecek, güzel bir gün geçireceksiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar
Seçime giderken... Seçime giderken...
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak
Teşekkürler Teşekkürler
‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler