Hande Kazanova Haftalık Başak Burcu Yorumu (28 Mayıs 3 Haziran 2018)

Yakın çevrenizle ile yapacağınız planların iletişime yönelik işlerin önem kazandığı haftalardan bir tanesine giriş yapıyorsunuz, sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar.

Hande Kazanova Haftalık Başak Burcu Yorumu (28 Mayıs 3 Haziran 2018)

Yakın çevreniz ile beraber yapılacak organizasyonlar yada kısa vadeli planlar gününüzü şenlendirecek. Salı günü bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay sizin ev, aile ve yuva alanlarınızı tetikleyecek ve bu alanda duygusal ve hassas kararlar almanıza neden olabilir. Kariyerinize yöneldiğiniz, daha fazla göz önünde olduğunuz ve toplumsal konular ilgilendiğiniz bu dönem içerisinde ilginizi ve algınızı bu dolunayda ailevi konulara çevirmek durumunda kalacaksınız. Yine anne ve babanız arasındaki bir takım olaylar yada eşinizin ailesi ve sizin aileniz arasındaki bir takım hassas oluşumlarda bu dolunayda dikkat çekiyor olacak sevgili Başaklar.

Ve çarşamba günüden sonra Merkür ikizler burcuna geçiyor yani iş ve kariyerinizde önemli konuşma ve görüşmelerin olduğu bir döngü içerisine giriyorsunuz. Birden fazla işle uğraşmak hoşunuza gidecek, aynı anda çok fazla iş yapmak isteyecek  ve iş yapmadığınız zamanlarda ruhunuzu biraz rahatsız hissediyor olacaksınız.

Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrelerde güzel planlar içerisinde bulunup aşkı, keyfi ve mutluluğu sevdikleriniz ile beraber paylaşacaksınız.

Güzel bir hafta olsun.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!