Hande Kazanova Haftalık Başak Burcu Yorumu (23 - 29 Nisan 2018)

Bu hafta dikkatli olmanız gereken haftalardan bir tanesine giriş yapıyorsunuz sevgili Başak ve yükselen Başak'lar. Astrolog Hande Kazanova Başak burcunun haritasını yorumladı.

Hande Kazanova Haftalık Başak Burcu Yorumu (23 - 29 Nisan 2018)

Bu aralar çok fazla işinizde gücünüzde günlük hayatınızın ritmini oturtmakta zorlanmış olabilirsiniz. Bu döngü içersinde maneviyata çekilmek, sessiz kalmak size daha fazla yarayacak. Olayları gözünüzde büyütmenizi engelleyecek. Bu hafta dikkatli olmanız gereken haftalardan bir tanesi. Venüs'ün İkizler burcuna geçmesiyle beraber Salı gününden sonra kariyerinizde ve göz önünde buluncağınız ortamlarda doğru ilişkilerle hayatınızı doğru noktalara çekeceksiniz. Üç hafta boyunca patronlarınız ve üstlerinizle olan bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Meraklı yapınızla işlerinizle ön plana çıkabilirsiniz.

Çarşamba ve Perşembe günleri dikkatli olmalısınız. Çarşamba günü parasal konularda bir takım zorlanmalar, alacağınızı tahsil edememe, aşk yada eğlence hayatınızın fazla olması, riskli bir takım işleriniz varsa hayatın sizi desteklememesi gibi durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. 

Perşembe günü spor yapıyorsanız kendinizi çok fazla zorlamamaya özen gösterin. İkili ilişkilerde karşı tarafı çok zorlamamaya çalışın.

Haftasonu enerjiniz toparlanıyor. Seyahatler, kendinizi dışarı atma, gezme döngüsüyle bu durumu atlatmış olacaksınız.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!