Hande Kazanova Haftalık Başak Burcu Yorumu 11 - 17 Haziran 2018

Bu hafta seyahatleriniz, önemli işlerinizin detaylarını birkaç gün içinde tamamlamaya bakmalısınız sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Haftalık burç yorumunuzu Astrolog Hande Kazanova sizler için yorumladı.

Hande Kazanova Haftalık Başak Burcu Yorumu 11 - 17 Haziran 2018

Uzun bir seyahatın planını yapmış olabilirsiniz, uzaktaki akrabalarınızı ziyaret etmek isteyebilirsiniz yada onlar sizi ziyaret etmek isteyebilir sevgili Başaklar. Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyecileri için burcunuzun karnesini inceledi. 

Özel hayatınızda sevdiğiniz kişiden görmek istediğiniz desteği bu haftabaşında görmekte zorlanabilirsiniz. Kendi gücünüze inanın ve yolunuzu çizin. Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Merkür 2 hafta boyunca sizin sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde ilerlemeye başlıyor. Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda  hassas, sezgisel ve korumacı taraflarınız ortaya çıkabilir. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir.

Çarşamba günü itibarıyla gerek ikili ilişkilerinizde, gerek sosyal ilişkilerinizde geri planda durmak önem kazanabilir. Aşk ilişkilerinizde kendinizi kurban etmeye ya da sorunların yüzeye çıkmasına dikkat edin. Seyahatle ilgili konularda da karar verememekten kaynaklı olarak işleriniz ve hazırlıklarınız yavaşlayabilir.

Yine Çarşamba gece saatlerinde oluşan Yeniay’la birlikte kariyerinizde önemli açılımlar, önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Ya da yeni bir projenin adımları bu döngüde atılabilir. Unutmayın yeniay zamanı atacağımız adımları kalıcı sonuçlara taşıyabiliriz. Bayram sonrası adımlarınızı hızlandırın.

Bayramın 1. Günü, seyahat halindeyseniz, tatildeyseniz sıkılganlıklarınız ve tepkileriniz yüksek olabilir. Diğer insanlarla olan ilişkilerinize dikkat edin. Tansiyonlu durumları çok fazla körüklememelisiniz.

Cumartesi günü sosyal çevre ilişkilerinizde karamsar düşüncelerden uzak durun. Arkadaş ortamlarınızda fikirlerinizde yalnız olduğunuzu düşünebilirsiniz.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...