Hande Kazanova - Haftalık Balık Burcu Yorumu

Özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde Salı ve Perşembe günü atmanız gereken önemli adımlar için destekleniyorsunuz. Bu hafta Balık burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarını cevapla.tv'ye anlattı.

Hande Kazanova - Haftalık Balık Burcu Yorumu

Haftanız ikili ilişkileriniz ve özel hayatınızla başlıyor sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Kova burcunun haritasını inceledi. Bu hafta Balık burcunu neler bekliyor?

İkili ilişkiler ve özel hayatınızda gelecek planlarınızı hızlandırdığınız yine ortaklaşa olan işlerinizde güzel tekliflerle karşılaştığınız bir hafta olacak. Mars, Kova burcuna geçiyor ve Kova burcuna geçmesiyle beraber enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanacağınız bir döngü içersine giriyorsunuz. Özellikle parasal konularda bazı sıkıntılar ve zorlanmalar devrede olabilir enerjiniz doğru çalışmayacak. Enfeksiyonel hastalıklara, bağışıklık sisteminizin düşmesine karşı oluşacak rahatsızlıklara karşı önleminizi alın.  Önemli bir iş için hareket etmek istiyorsunuz ve yapamadığınızı görüyorsanız çok fazla zorlamayın Mars bu noktadan geçtikten sonra gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Cuma günü ikili ilişkiler ve özel hayatınızda bazı aldanmalara ve hayal kırıklıklarına açık olacaksınız. Pazar günü sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız bir seyahat yada yolculuk kendinizi şanslı ve mutlu hissetmenize neden olacak.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık