Hande Kazanova Haftalık Balık Burcu Yorumu (7 - 13 Mayıs 2018)

Geçmiş ile ilgili konu ve olaylara uğraşmak, hiç istemediğiniz yerlerde bulunmak yada o gücü üzerinizde hissedememe gibi etkiler bu hafta başında devrede olacak sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar... Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Balık burcunu yorumladı. Bu hafta Balık burcu neler yaşayacak?

Hande Kazanova Haftalık Balık Burcu Yorumu (7 - 13 Mayıs 2018)

O yüzden hazırlık yapmanız sizi daha rahatlatacak ortam ve yerlerde bulunmanız bu hafta önem kazanıyor. Ailevi konulara dikkat ediniz. Aile hayatınızda sevdiğiniz bir takım kişiler kadın figürleri ile anlaşmak kolay olmayabilir. Ne siz onları kandırın nede onlar sizi kandırsın. Önemli bir takım kararlarınız varsa bu kararları dürüst ve net bir şekilde ifade etmek bu hafta önemli olsun sevgili Balıklar. Kendinizi kandırmayın ve etrafınızdaki insanlarında sizi kandırmasına izin vermeyin.

Önemli işleriniz varsa çarşamba ve perşembe günü bu işlerinizin üzerine düşmek önem kazanıyor. Fikirlerinizin daha da büyüdüğü ve bu fikirlerinizi gerçekleştireceğiniz bir dönemin içerisindesiniz. Çok fazla aşırı abartıya kaçmadan ilerlerseniz eğer isteklerinizi yapacağınız ve kendinizi göstereceğiniz bir döngü olacaktır.

Hafta sonu ise parasal konularda dikkatli adım atmakta fayda olacaktır. Sosyal ortamlarda para konuları çok çabuk sinirlerinizi gerebilir yada sinirlerinizi bozabilir. Arkadaşlarınızla maddi konularda didişmemeye özen gösterin. Özellikle onlarla bir iş birliği içerisindeyseniz yada parsal bir takım bağlatınlarınız varsa bu hafta sonu tavırlarınızla onları çok fazla üzmeyin sevgili Balık'lar.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!