Hande Kazanova Haftalık Balık Burcu Yorumu (23 - 29 Temmuz 2018)

Salı günü ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda bir takım gerginlikler, stresler ve hayal kırıklıkları devrede olabilir sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. Astrolog Hande Kazanova, burç tahminlerinde sizleri neler beklediğini cevapla.tv'ye yazdı. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor?

Hande Kazanova Haftalık Balık Burcu Yorumu (23 - 29 Temmuz 2018)

Kariyer ve işle ilgili haftanız başlıyor sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. Astrolog Hande Kazanova, burç tahminlerinde Balık burcunu neler beklediğini yazdı.

Sevdiğiniz insanı hayal kırıklığına uğratabilirsiniz yada onun yapacağı bir olay sizin onun hakkında yanlış düşündüğünüz yada yeteri kadar sevilmediğinizi düşünmenize neden olabilir. Çarşamba günü iş alanlarınıza dikkatli olmakta fayda var. Yakın çevrenizle ve iletişim halinde olduğunuz insanlarla yaptığınız işlerinizde zorlandığınız bir döngü olacak. Köprüleri hemen atmaya meyilli olacaksınız. Perşembe günü Merkür geriliyor. Merkür, sizin iş, hizmet, sağlık alanlarınızda gerileyecek. 3 hafta boyunca işinizle ilgili konularda iletişimsel sorunlara açık görünüyorsunuz. Cuma günü oluşacak tam Ay tutulması kadersel alanınızda oluşacak sevgili Balıklar. Hem maddi konularda, hem geleceğe yönelik önemli işlerinizde duygusal kararların devreye girdiğini görebilirsiniz. Bir arada bulunduğunuz insanlarla olan bağlantınızda sağ duyulu hareket etmek size kazandıracak. Kadersel etkiler olduğu için bu oluşan olaylar aslında sizin geleceğinizi şekillendiriyor. Bu dönemde sağlığınızı ihmal etmeyin.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu