Hande Kazanova Haftalık Balık Burcu Yorumu (14 - 20 Mayıs 2018)

Yakın çevrenizdeki insanların hayatında çok önemli değişim ve dönüşümlerin olduğu yedi yılın içerisine giriyorsunuz, sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. 14 - 20 Mayıs 2018 haftası Balık burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova burcunuzun karnesini inceledi.

Hande Kazanova Haftalık Balık Burcu Yorumu (14 - 20 Mayıs 2018)

 Akrabalarınız, kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında beklenmedik bir takım olaylar sürpriz oluşumlar sizin hayatınızı da etkileyecek. Yine iletişim, satış, reklam, tanıtım ve pazarlama bu alanlardaki önemli değişimler sizinde hayatınızda bir takım değişimleri hayatınıza getirecek sevgili Balıklar. Değişimden hoşlandığınız müddetçe bu süreci güzel ve etkili şekilde değerlendirebilirsiniz.

Çarşamba günü enerji alanlarınız değişiyor. Enerjinizi geri plandan yürüteceğiniz bir takım işlerinizde göstermeye başlıyorsunuz. Bu süreçte çok önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın. Parasal konulardada bazı sıkıntı ve sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek olabilir. Bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutmaya özen gösteriniz. Ateşli hastalıklara enfeksiyonel bir takım hastalıklara yakalanma riskiniz bu dönemde artabilir. Çarşamba günü riskli işlerden uzak durmakta fayda var.

Cumartesi itibari ile Venüs yengeç burcuna geçecek aşk hayatınızda kendinizi göstereceğiniz hayattan keyif alacağınız bir sürece doğru ilerliyorsunuz. Bu dönemde çocuğunuz varsa bebek bekliyorsanız hayattan istediğiniz her türlü olumlu etkiyi göreceğiniz bir döngü olacak. Kalbiniz boşsa değişik ortamlarda belki arkadaşlarınızın tanıştırması ile hayatınıza yeni bir insan dahil olabilir. Yine sportif faaliyetler ve hobileriniz hayatınıza renk katacak sevgili Balıklar.

Güzel bir hafta diliyoruz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!