Hande Kazanova Haftalık Balık Burcu Yorumu 11 - 17 Haziran 2018

Sosyal ortamlarda gücünüz bir hayli yüksek ama bu alandaki becerinizi ailevi konularda ortaya koymak kolay olmayabilir sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Haftalık burç yorumunuzu Astrolog Hande Kazanova sizler için yorumladı.

Hande Kazanova Haftalık Balık Burcu Yorumu 11 - 17 Haziran 2018

Salı günü itibariyle ailevi konulardan ziyade, özel hayatınıza odaklanmak isteyeceksiniz sevgili Balıklar. Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyecileri için burcunuzun karnesini inceledi. 

Gücünüzü sorgulayacağınız bu haftabaşı yakın çevrenizle olan iletişiminizle kendi yolunuzu bulabilirsiniz. Salı günü itibarıyla Merkür 2 hafta boyunca sizin aşk ve çocuk evinizde dolaşmaya başlıyor. Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, korumacı davranabilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz.Yine sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde sezgilerinizi yönlendirebilirsiniz.

Çarşamba günü itibarıyla iş alanlarınızı, hizmet alanlarınızı daha fazla önemseyeceksiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz, aranızda birtakım sıkıntı ve problemler varsa bunları çözmek için harekete geçebilirsiniz.

Çarşambagece saatlerinde oluşan Yeniay’ın etkisiyle beraber aile hayatınızda birkaç haftadır almak istediğiniz kararları uygulayacağınız bir döneme gireceksiniz. Emlak işlerinizi şimdi halletmek, yeni adımlarınızı şimdi devreye sokmak size çok şey kazandırabilir. Aile büyüklerinizin, ailenizde yaşayan insanların hayatını ilgilendirecek kararlar, adımlar da devrede olabilir.

Bayramın 1. Günü yakın çevre ilişkileriniz, günlük hayatınızın akışını zorlayabilir. Çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınızda sıkılganlıklara tepkilere açıksınız. Kazalara veya sakarlıklara dikkat edin.

Cumartesi günü özel hayatınıza varsa çocuğunuzla olan iletişiminizde moraliniz kolay bozulabilir. Olaylara geniş açıdan bakabilir, eleştirelere açık olabilirseniz daha rahat etkilerle haftasonunu geçirebilirsiniz.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı