Hande Kazanova Haftalık Aslan Burcu Yorumu (23 - 29 Temmuz 2018)

Çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili konu ve olaylara daha fazla ilgi göstereceksiniz sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar. Astrolog Hande Kazanova, burç tahminlerinde sizleri neler beklediğini cevapla.tv'ye yazdı. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor?

Hande Kazanova Haftalık Aslan Burcu Yorumu (23 - 29 Temmuz 2018)

Haftaya eğlenceli konu ve olaylarla başlayacaksınız sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar. Astrolog Hande Kazanova, burç tahminlerinde Aslan burcunu neler beklediğini yazdı.

Kendi hobileriniz, sanatsal faliyetleriniz hafta başında daha fazla önemli olacak. Maddi konulara dikkat etmeniz gereken haftalardan bir tanesi özellikle para alacak verecek dengeyi iyi oturtmanız ve bunun sonucunda aldanmalara gelmemeniz gereken haftalardan bir tanesi olacak. Özellikle Salı günü para işiniz varsa gözünüzü dört açın. Güneş, Aslan burcuna geçiyor ve artık kendinize olan güveniniz yerinize gelmeye başlıyor, kendinizi iyi hissettiğiniz bir sürece gidiyorsunuz sevgili Aslan’lar. İş hayatınızdaki değişimler, toplum önünde karşılaştığınız olaylar sizi zorlayacak bu hafta. Bu hafta göz önünde olacağınız ortamlarda, toplum önünde insanlarla tartışmamaya özen gösterin. Anne ve anne tarafı ile olan bağlantılarda ise tartışmalara açıksınız. Perşembe günü Merkür geriliyor ve Merkür sizin burcunuzda geriliyor. Yanlış anlaşılmalara en açık burç olarak siz karşımıza çıkıyorsunuz sevgili Aslan’lar. 3 hafta boyunca çok büyük girişimlerden, önemli adımlardan ve imzalardan kaçının. Cuma günü oluşacak tam ay tutulması ikili ilişkiler ve özel hayatınızı tetikleyecek. Özel hayatınızda önemli bir karar bu tutulmayla beraber devrede olacak ve bu karar duygusal yönden sizi etkileyebilir. Tam kendi hayatınızda adımlar atmak isterken, sevdiğiniz insanın alacağı bir karar yada hayatında oluşan bir olay gibi konulara tepki vermenize sebep olabilir. Yine taşınma ile ilgili bir konu yeniden devreye girebilir. Özel hayatınızda bir sorun yaşarsanız eğer geçmiş konu ve olaylar önemli olacak bu konuları çözmeye özen gösterin.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...