Hande Kazanova Haftalık Aslan Burcu Yorumu (21 - 27 Mayıs 2018)

Kişisel istekleriniz ve beklentileriniz ön planda olarak haftaya giriş yapacaksınız sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar… Aslan burcunu bu hafta neler bekliyor? Hande Kazanova Aslan burcunun karnesini sizler için inceledi.

Hande Kazanova Haftalık Aslan Burcu Yorumu (21 - 27 Mayıs 2018)

Bu pazartesi itibariyle güneş burç değiştirecek İkizler burcuna geçecek ve siz uzun zamandan bari kariyer ve iş alanlarınızda kendinizi göstermeye meyilliydiniz ama şimdi pazartesi günü itibariyle artık hayatınızı sosyal çevrenizle paylaşmaya merhaba diyeceksiniz. Arkadaşlarınızla olan bağlantınız bu dönemde önem kazanabilir, farklı insanlar bir araya gelebilirsiniz, işten elde edilen gelirlerinizi arttırmanın yollarını bulabilirsiniz. Gelecek planlarınızı oluşturduğunuz vizyonunuzu ve fikirlerinizi ön plana çıkarttığınız bir döngü içersindesiniz.

Kariyerinizde ve iş alanlarınızda önemli konuşmalarınız, görüşmeleriniz varsa çarşamba, perşembe ve cuma günü gökyüzünden alacağınız desteklerle şanslarla karşılaşma ihtimaliniz var. Ailenize karşı tutamayacağınız sözler vermeyin. Haftasonu ilişkileriniz biraz zedelenebilir özellikle sağlık ve iş sorumluluklarınız sebebiyle sıkıntılı olabilir.

Güzel bir hafta diliyoruz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi