Hande Kazanova Haftalık Aslan Burcu Yorumu (16 - 22 Nisan 2018)

Öğrenciyseniz yada öğrenci değilseniz eğitimle ilgili konularınız önem kazanıyor sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar. Astrolog Hande Kazanova Aslan burcunun karnesine baktı.

Hande Kazanova Haftalık Aslan Burcu Yorumu (16 - 22 Nisan 2018)

Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, medya bu alanlarda oluşacak bir Yeni Ay ile haftanız başlıyor sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar.

Bu yeni ay'da eğitimle ilgili konulara odaklı olacaksınız. Seyehatleriniz önem kazanacak. Uzak yolculuklar yapmak isteyebilirsiniz, eğer bir davanız varsa uzun zamandır bu dava ile ilgili bir adım atmak istiyorsanız beklenmedik süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni ay'ın konusu neydi? Başlatmaktı, adım atmaktı. 

Göz önünde olucağınız ortamlarda aile ilişkilerinizde, kariyerinizde bu hafta güzel ilişkiler içinde olacaksınız. Bir yandan faydalar göreceksiniz ama abartmaya da meyilli olabilirsiniz.

Cuma gününden sonra kariyerinizi öne çıkartıcak bir döngüye merhaba diyorsunuz. Yaklaşık 1 ay boyunca kendinizi göz önünde buluncağınız ortamlarda, toplum önünde göstermek isteyeceksiniz. Kariyerinizin üzerine daha fazla eğileceksiniz. Yaptığınız işlerin bilinir olmasını isteyebilirsiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı