Hande Kazanova Haftalık Akrep Burcu Yorumu (7 - 13 Mayıs 2018)

Daha önceden konuşulmuş, hal olmamış, yarım kalmış yada kararsız olduğunuz konu ve olaylar bu hafta başında çözümlenmek üzere yada netleştirmek üzere karşınıza gelebilir sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar... Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Akrep burcunu yorumladı. Bu hafta Akrep burcu neler yaşayacak?

Hande Kazanova Haftalık Akrep Burcu Yorumu (7 - 13 Mayıs 2018)

Bu hafta başında özellikle maddi konularda çabuk kararlar almamaya özen gösterin. Borsada yatırım yapıyorsanız, riskli bir takım işleriniz varsa veya bu hafta başında yatırımı fazlalaştırmak risk almak istiyorum diyorsanız, uygun bir hafta içerisinde olmayacaksınız. 

Çarşamba ve perşembe gününe kadar risklerden uzak durmakta fayda olacaktır. Çarşamba günü nispeten güzel enerjilerle dolu olacak ve siz bu güzel enerjileri en fazla özel hayatınızda yada ortaklı bir takım işler içerisindeyseniz ortak iş alanınızda göreceksiniz. Yine fazla iyimser, coşkulu ve birazda karşı tarafı düşünmeden haraket etme isteğiniz ile olayları ve durumları dahada büyütmeye meyilli olacaksınız. 

Hafta sonu eğer çalışıyorsanız yada günlük iş hayatınızın akışında yakın çevrenizdeki insanlara karşı sabırsızlık etkisine dikkat ediniz. Çünkü ağzınızdan çıkanı kulağınız duymayabilir, herkesin sizin gibi olmasını bekleyebilirsiniz. Karşınızdakilerden göreceğiniz kontrolcü bir takım davranışlara da kolay tepkiler vermeye meyilli olacaksınız.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!